Genel Müdürümüzün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Genel Müdürümüzün Mesajı

&
  “Daha iyi bir dünya için, daha iyi bir eğitim.” sloganıyla çıktığımız  yolda, bir eğitim-öğretim yılını daha kapatırken, yine birbirinden değerli birçok başarıyı tatmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Öğrencilerimizin, sadece özel akademik ihtiyaçlarını karşılamayı değil, aynı zamanda sosyal, duygusal, üst düzey düşünebilme, yaratıcılık ve düşünme stratejileri gibi akademik olmayan alanlardaki gelişimlerini de hedefleyerek, çocuklarımızın potansiyelini keşfetmeye çalıştık. Onlar da, ailelerinin ve öğretmenlerinin destekleriyle elde ettikleri çeşitli başarılarla başarabileceklerinin, kendilerine olan inançlarının ve hayallerinin sınırı olmadığını kanıtladılar.

Bu tatlı başarıların yıldızları tüm öğrencilerimizi kutluyor, yaşadığımız mutluluğun mimarı olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Bahçeşehir Okullarına yürekten inanan tüm velilerimize teşekkür ediyorum.

Başarıda sınır tanımayan okulumuzun, bu güçlü kadroyla daha nice başarılara imza atacağından şüphe duymuyorum. Çünkü pusulası çocuk kalbi olan ve gücünü içindeki insan sevgisinden alan bir kurumda başarının eksik olmayacağı düşüncesindeyim.

Saygı ve Sevgilerimle…

Tokat Bahçeşehir Koleji